Kursi Maximus eshte kursi i pare dhe i vetem dedkuar totalisht punes ne call center qe nga viti 2015-te.

Ky kurs mund te ndiqet nga :

 • Persona te ndryshem te cilet duan te punojne ne call center por nuk dine italisht. Programi i kursit nis qe nga alfabeti, numrat, foljet etj, pra jua jep mundesine ta nisni edhe duke qene fillestar.
 • Persona qe kane punuar ne call center ne fushata outbound dhe duan te permirsojne italishten edhe me shume per te kaluar ne inbound. Programi ju jep mundesine te permirsoheni ne shume aspekte si : Numrat, Calcoli, Raccolta Dati, Komunikimi, Intervista e punes etj.
 • Persona te ndryshem qe thjesht duan te mesojne bazat e italishtes (Lexim, Numrat, Bazat e komunikimit etj).

Ky kurs mund t’ju ndihmoj ne 5 drejtime :

 • Te permirsoni LEXIMIN
 • Te mesoni shume mire NUMRAT
 • Te kuptoni me shume italisht
 • Te praktoni te foluren
 • Te mesoni bazat e punes ne call center

Ne perfundim te kursit ofrohet mundesi punesimi ne :

 • Tirane
 • Durres
 • Vlore
 • Lushnje
 • Elbasan

Informacion i detajuar :

 • Kursi zgjat 4 jave, zhvillohet 3 here ne jave dhe nje seance shkon mesatarisht 1 ore e gjysem
 • I gjithe kursi kushton 50 mije leke te vjetra
 • Grupet e radhes nisin ne daten 3 Tetor

Grupi 1 : 10:00-11:30 (Online)

Grupi 2 : 15:00-16:30 (Ne klase)

Grupi 3 : 18:00-19:30 (Ne Online)

 • Per te bere nje regjistrim formal per seancen e pare duhen: Emer mbiemer / Nr telefoni / Grupi i preferuar.
 • Adresa ku zhvillohet kursi fizikisht : Astir, prane Raifaisen Bank

Per cdo pyetje shtese mbi programin e kursit ose mundesite e punesimit ju ftojme te ndiqni seancen e pare te kursit e cila eshte falas. Gjate saj shpjegohet cdo gje me detaje dhe ne fund cdo pjestar i grupit ka te drejten te zgjedhi nese deshiron ta vazhdoj kursin ose jo. Nqs e shikoni qe programi ju pelqen e vazhdoni normalisht me grupin. Perkundrazi e nderprisni pa paguar asgje.

Per tu regjistruar ose per pyetje te ndryshme apo paqartesi mund te na kontaktoni ne instagram , ose mund te na kontaktoni ne whatsap ne numrin 0673747767.

Faleminderit

Bledar Gjika

Maximus.al

.