Comdata Albania


Comdata eshte nje nga call centerat me te medhenj ne Shqiperi. Operon ne disa fushata te ndryshme si outbound dhe inbound. Te gjithe personat qe do mbarojne kursin Maximus do kene mundesi punesimi ne kete call center shume serioz dhe te mireorganizuar.

ESA CALL


Esa Call eshte nje call center relativisht i ri ne zonen e 21 dhjetorit i cili operaon ne fushata te ndryshme outbound, telefoni dhe energji. Ofron pagese te kenaqshme dhe fleksibilitet ne orare.

ERL CONTACT


Erl Contact eshte nje nga call centerat me te cilin Maximus bashkepunon prej vitesh. Ndodhet ne zonen e stacionit te trenit, ofron pune ne fushate energjie, ka fleksibilitet oraresh dhe pagesa te kenaqshme.